Dana HousePoul Larsen Design
FORSIDEDana menu spot onPOUL LARSEN DESIGNDana menu spot offJYSK EL-SCOOTERDana menu spot off NYHEDSARKIVDana menu spot offKRUKKERDana menu spot offKONTAKT Dana menu spot off

Pressemeddelse

JYSK EL-SCOOTER & REHAB i Hobro, deltager på messen "Fremtidens Ældrepleje"
i Hobro Idrætscenter, Fredag d. 5. fra kl. 12,30 og Lørdag d. 6.sept.fra kl. 11.

Poul Larsen er glad for at "Jysk El-scooter & Rehab" , nu har udvidet sortimentet til fremtidens ældre, med nye spændende produkter fra "Invacare".
Seneste skud på stammen er et "Skylletoilet" "Pure Bidet", som kan eftermonteres på eksisterende toilet. Herved sparer man ca. 2/3 af prisen i forhold til de Skylletoiletter, hvor man skal udskifte hele toilettet!
Toilettet har desuden den finesse at det kan indstilles til både mænd og kvinder!
"PURE BIDET" - uden brug af papir - skyller med varmt vand og tørrer med varm luft !

Poul Larsen opfordrer alle interesserede til at komme og blive inspireret -
MESSEN ER FOR ALLE !!

”Easy GO” fra C. Reinhardt repræsenterer den bedste kvalitet, der er på markedet, uden at gå på kompromis. 5 nye modeller ”Easy GO” fra C.Reinhardt til konkurrencedygtige priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

”Invacare” er et amerikansk firma, og verdens største indenfor hjælpemidler, kørestole og senge. Invacare har også en model til ekstra store personer, der kan tage en personvægt på op til 220 kg.

Med to stærke brands kan vi nu tilbyde, at til samme pris, som man betaler for et kinesisk køretøj, kan kunden få et kvalitetsprodukt, der holder, hvad det lover.
14 modeller til priser fra Kr: 6.995 – Kr: 27.995.

Poul Larsen udtaler, at man med to stærke brands fra Danmarks førende firmaer, nemlig ”EasyGo” og ”Invacare”, er vores forretning godt rustet til, at møde det stadig voksende behov for folk med en funktionsnedsættelse om, at kunne komme rundt i dagligdagen.
Jysk El-scooter & Rehab forhandler minibiler, el-scootere, el-cykler, rollatorer samt alt i tilbehør indenfor hjælpemiddelområdet.

Jysk el-scooter & Rehab kører ud til brugere til et uforpligtende besøg, med fremvisning og afprøvning af el-scootere og hjælpemidler.
Pensionistforeninger og grupper er altid velkommen til at aftale et fællesarrangement/ besøg i butikken i Hobro, der også huser Butik Danahouse med brugskunst.

Servicevognen kører dagligt i hele området Region Midt- og Nordjylland.
For salg og service.
Ring til Poul Larsen på tlf 40 30 32 12.
Med 15 år i branchen får du altid den rigtige rådgivning.

Kig forbi www.jyskelscooter.dk www.danahouse.dk

DanaHouse ApS,  Bornholmsvej 1, 9500 Hobro, Tlf.: +45 9858 3211Klik for Information, feedback og support - webmaster, Decor Marketing